SYV AFTENER MED FORHOLDET I FOKUS

Ligesom alt andet vigtigt i livet, skal der investeres tid og kræfter i at få et forhold til at køre. På Ægteskabskursus bliver par inviteret på 7 inspirerende dates, hvor de sammen med deres partner kan sætte deres forhold i fokus.

Målet med Ægteskabskursus er at skabe gode relationelle vaner, som kan hjælpe parrene med at vokse tættere sammen og hjælpe til at ægteskabet vokser hele livet igennem. Dette kursus er for alle par, ikke bare dem som har kæmpestore problemer, men også for jer som gerne vil ruste jeres ægteskab til fremtiden. Ægteskabskurset er, trods kursets titel, ikke kun for gifte par - alle samlevende par er velkomne. Kurset holdes ofte i kirker, men det betyder ikke, at man behøver være kristen for at være med.

Ægteskabskursus tilbyder gratis videoer og materialer, så du kan koncentrere dig om at invitere folk med på kurset og afholde et rigtig godt kursus. 

Ønsker du at finde ud at mere om, hvordan man holdet et kursus? Så klik her
Ønsker du at deltage på et Ægteskabskursus? Så kontakt os

BAGGRUND

Ægteskabskursus ("The Marriage Course") blev første gang afholdt i 1996 i kirken Holy Trinity Brompton i London, og det første materiale blev udgivet i 2001. Sidenhen er der blevet afholdt tusinder af kurser over hele verden. Kurset er designet til at kunne bruges af alle gifte og samlevende par, lige meget om de har været sammen 1 år eller 61 år og ligemeget om de har et godt forhold eller kæmper med store problemer. De praktiske redskaber i kurset kan benyttes af alle.

7 AFTENER

Kurset består af syv sessioner og en festaften til sidst, hvor parrene kan invitere deres venner med, så de kan se, om de vil deltage på næste kursus. 

Hver session starter optimalt set med et måltid, som giver gæsterne en chance for at slappe af og snakke med deres partner i romantiske omgivelser. At skabe en romantisk atmosfære er en vigtig del af kurset. Det er også vigtigt at vise, at kurset ikke indeholder gruppediskussioner, da mange par ikke ville have lyst til at være en del af kurset, hvis de fik indtryk af, at man skal dele intime detaljer fra sit ægteskab med andre.

Under hver session er der indlagt pauser, hvor parrene får tid til at snakke om nogle af de emner, som er blevet bragt på banen i løbet af oplægget. Parrene sidder langt fra hinanden, og der bliver spillet baggrundsmusik, for at sikre, at ingen kan høre de andres samtaler.

HVEM STÅR BAG

Bag ægteskabskurset står Alpha Danmark, som du måske kender fra kristendomskurset Alpha. Alpha holdes over hele landet i både kirker, på caféer og i private hjem. Det holdes typisk over 10 aftener og består af mad, et kort oplæg og samtale i grupper, hvor du kan dele dine tanker. På Alpha er der plads til alle mennesker og alle holdninger. Kurset er særligt for dig, som ikke tror på Gud - eller som ikke ved, hvad du skal tro. Besøg Alpha Danmarks hjemmeside for mere info.