Her kan kan du hente gratis videooplæg og manualer til ledere og deltagere - alt hvad du skal bruge til Ægteskabskurset. Så kan du i stedet koncentrere dig om at invitere en masse gæster og holde et helt fantastisk kursus. 

DOWNLOAD MANUALER

Ledermanual
En detaljeret manual der hjælper nye ledere af kurset i gang med alt lige fra indretning af lokalet til forberedelsen af hver enkelt aften.
DOWNLOAD LEDERMANUAL

Deltagermanual
En fyldig manual til hver deltager – med stikord, opgaver og hjemmeopgaver til hver aftens tema.
DOWNLOAD DELTAGERMANUAL Den er også udgivet i bogform og kan bestilles her:Køb bogen på Mediacellens hjemmeside.

 

Grundbog
Udover de to manualer, er der mulighed for at købe bogen ”Skab det ægte ægteskab”, som er skrevet af forfatterparret Nicky og Sila Lee. Bogen er god at læse, før man starter et ægteskabskursus. Det er dog ikke nogen betingelse for at kunne gennemgøre kurset. Køb bogen på Mediacellens hjemmeside. 

VIDEOER

Her kan du finde det videomateriale der kan bruges til de enkelte kursusaftner. Du kan streame videoerne herunder eller på YouTube. For at downloade videoerne skal du bruge en ekstern service til dette, eksempelvis keepvid.com: Her skal du blot indsætte videoens link fra Youtube og derefter kan du vælge den kvalitet du ønsker at downloade videoen i. Har du problemer med at få det til at virke, er du meget velkommen til at kontakte os, så skal vi nok guide dig igennem.